Bewezen platformen
als basis

Om onze online leeroplossingen te faciliteren en ondersteunen, maken wij gebruik van platformen die zich ruimschoots hebben bewezen. 

Open edX

Open edX is een MOOC (Massive Open Online Course) platform dat werd ontwikkeld door de gerenommeerde Amerikaanse universiteiten Harvard en MIT. Fusely biedt hostingoplossingen en maatwerkinrichting op basis van Open edX. Daarbij borgen we óók dat we voldoen aan de AVG-wetgeving.

  • Op maat gemaakte documentsjablonen in de huisstijl van jouw organisatie
  • Klantspecifieke rapportages
  • Zelf opleidingen en trainingen samenstellen
  • Blended learning
  • Integratie met AmplificA, waardoor het aanbieden van BTW-vrijgesteld beroepsonderwijs tot de mogelijkheden behoort

Google Classroom

Fusely biedt integratieoplossingen met Google Classroom. Deze webservice van Google maakt het heel eenvoudig om opdrachten te maken, verspreiden en beoordelen. Classroom biedt ook integratie met de overige services van Google GSuite, voor een soepele en vlekkeloze samenwerking tussen docenten en lerenden. Ben jij al bezig met een Google Classroom-omgeving en heb je vragen over de inrichting? Ook daarbij ondersteunen wij je graag.

AmplificA

AmplificA voorziet in compliance voor BTW-vrijgesteld beroepsonderwijs in Europa. De organisatie wil het ideaal van ‘een leven lang leren’ optimaal bereikbaar maken voor zowel lerenden als aanbieders van beroepsopleidingen, onder voorwaarden die voor iedereen gelijk zijn. Fusely zorgt voor de ontwikkeling en het onderhoud van het ICT-platform achter AmplificA, genaamd AprovA. Bovendien bieden wij als Technical Partner ondersteuning bij inzet, inrichting en gebruik van de applicatie. Daarnaast bouwen we onafhankelijke koppelingen en kunnen we ondersteunen bij het bouwen van:

  • Op maat gemaakte documentsjablonen in de huisstijl van jouw organisatie
  • Klantspecifieke rapportages

bezoek website