Alles draait om de gebruiker

Gebruiksvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het beste bewijs daarvan is de voorkant van de applicaties die wij ontwikkelen; de User Interface. Om onze UI-specialisten de focus hierop te laten houden, werken wij altijd met een gelaagd model, waarbij de frontend gescheiden is van de backend. Onze web frontends worden ontwikkeld in PHP, vaak met gebruik van frameworks als Bootstrap en/of Angular. Ook hebben we de kennis en knowhow om Mobile Apps te ontwikkelen.

Het platform: de backend

Fusely backends worden ontwikkeld in Java, waarbij we in meerdere of mindere mate gebruik maken van een op microservices gebaseerde architectuur. Hiermee verhogen we de kwaliteit van de software en vereenvoudigen we het releasemanagementproces.

Authorization: Voor gebruikersauthenticatie en Service2Service-authenticatie, met ondersteuning van OAuth en verschillende 2-weg-authenticatievormen.

Help: Voor het bieden van helpfunctionaliteit aan de gebruikers.

Translation: Voor het binnen de applicatie (in-app) vertalen van zowel statische als dynamische teksten.

Communication: Voor communicatie intern tussen gebruikers (in-app) en extern naar de buitenwereld, met ondersteuning voor diverse vormen en platformen.

Diverse microservices op het vlak van bijvoorbeeld ranking, dynamische vragenlijsten, documentgeneratie en reporting.

Quality assurance en DevOps

Bij het ontwikkelen en implementeren van applicaties maakt Fusely gebruik van Google Cloud of Amazon WebServices als onderliggend platform. Om het ontwikkelproces te borgen, maken we volledig gebruik van de Atlassian Suite. Vraag voor meer informatie naar onze Fusely QOps.

Specialisten

Fusely is een sterke samenwerking tussen specialisten in communicatie, beroepsonderwijs en ICT. Samen delen wij in ieder geval één passie: een leven lang leren. Onze diensten en oplossingen zijn er daarom helemaal op gericht organisaties en lerenden te helpen leren makkelijker en leuker te maken.